tirsdag 22. februar 2011

Don't call it a comeback


Den siste tiden har jeg kjent det har kriblet i fingrene igjen, og hatt en del ideer til nye blogg-prosjekter jeg kan sette i gang med. Men jeg vender tilbake til utgangspunktet - cover-bloggen er oppe igjen! Det er mulig det blir gjort noen nye twists 'n' turns etter hvert, men blogg blir det, cover blir det, og passende nok lar jeg EPMDs Back In Business fyre av startskuddet.

Dette er ikke duoens beste skive, men det er mange gode låter her, blant annet "Da Joint" som er en av EPMDs virkelig velkjente signaturlåter. Erick Sermon og Parrish Smith er for øvrig rett rundt gatehjørnet - de skal nemlig gjøre konserter i Oslo og Trondheim. Det kommer garantert til å bli rått.

Coveret er enkelt, men effektivt. Ingen tvil om at gutta har bestemt seg: Det er på tide å forene kreftene igjen, etter bruddet fem år tidligere. Nøyaktig hva som resulterte i at duoen splittet opp er fortsatt uklart, men det dreide seg i alle fall delvis om nettopp business (ironisk nok, siden alle gruppas album inneholder dette ordet), og penger som ikke ble fordelt rett. Før Erick og Parrish slo seg sammen igjen rakk Erick å bli en av hip-hop'ens største produsenter, ikke minst for innsatsen på Redmans tre første plater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar