fredag 22. oktober 2010

Dogg Pound vol. 1


Jeg mistenker at Daz har tatt dette bildet selv? Mye tyder på det. Ganske tenso og ikke så rent lite kårni, men det kler i alle fall tittelen Raw. Dette coveret er ganske rått og upolert.

Daz Dillinger er den ene halvdelen av Tha Dogg Pound, en duo som har gjort mye fint både sammen og hver for seg. Del to består av Kurupt. Daz er fetteren til Snoop Dogg, en mann som har holdt sin hånd over Tha Dogg Pound og på en måte verdt en del av gruppa hele tida.

Daz har en latterlig fet stemme, noe som er hovedgrunnen til at jeg fortsatt kan fatte interesse for ham etter et utall mediokre album de siste årene. Flowen hans er som regel on point - den kan minne litt om 2Pacs, uten at det er snakk om noe plagiat. Daz produserte dessuten noen låter for 2Pac og var veldig involvert i utgivelsen av Pacs album All Eyez On Me, så han har kredibiliteten på sin side.

Raw var Daz' andre soloskive, etter en debut som hadde et langt mer sprekt cover. Raw er full av vestkyst-svisker i varierende tempo og kvalitet, vel verdt å sjekke ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar