onsdag 10. mars 2010

"Tha alkaholik crew, and what we're here to do...


... is rock a show, knock a hoe, and crack another brew!"

som Tha Alkaholiks sier i "Make Room" fra albumet over. Jeg kunne postet hundre hysteriske hip-hop-covere her inne - ingen er så vulgære, hemningsløse, selvhøytidelige, selvironiske eller alt på en gang som rappere. Men det er gøy å poste kule covere som det går an å si litt om også.

Vestkyst-gruppa Tha Alkaholiks rappet stort sett om drikking og fjas, før de slapp sin siste skive for noen år siden. Men med beats som var behagelig laid-back eller supre for festlige lag, under en ordstrøm som fløt like godt som alkoholen, trengtes ikke en dypere fellesnevner enn drikkingen. Coveret over er enkelt, men gjennomført, der både bilde, tittel og bandnavn står i stil til hverandre.

Gruppa spilte i Trondheim for omlag et år siden, noe som selvsagt var stor stas. Jeg slo av en prat med medlemmet J-Ro i vinterkulda, da han var ute for å ta seg en sigg. Det vil si, jeg spurte om når de skulle spille og om det var han som bodde i Sverige. Det var selvfølgelig Tash, den andre mc'en i gruppa, så da hadde vi ikke mer å prate om.

Albumene Coast 2 Coast og X.O. Experience anbefales også.

2 kommentarer:

  1. DU HAR EN BLOGG! mg lol. Men den var tøff da. Tøff og fin, sånn som du. Knis.

    -FANGIRL MJ Strand Bilden

    SvarSlett
  2. YES! EN KOMMENTAR! Og hyggelig i tillegg. Takk :-)

    SvarSlett