mandag 10. mai 2010

Wow...


Det har blitt en overvekt av hip-hop-covere på min konseptuelle blogg, så på tide med et reggae-cover. Etter hvert vil jeg kanskje driste meg til å covre annen musikk også.

Men nå reggae altså - jeg fant faktisk dette coveret på en side med festlige reggae-covere, så dette er ikke suget fra eget bryst. Apropos bryst: Legg merke til alle de små, runde greiene som muligens skal forestille stjerner. Ligner ikke i alle fall de på høyre side mistenkelig mye på brystvorter? Ekstra morsomt siden cover-kisen er kuttet akkurat ved hans egne nipples.

De morsomste rapperne er ofte de som røyker mest, og det har blitt noen hasjreferanser på denne bloggen. Klarte likevel utrolig nok å styre unna diverse røykerelaterte reggae-covere, men det er ikke urealistisk å anta at den massive mannen har inntatt noe før han ser alle disse blårøde brystvortene og utroper "This is massive" på jamaicansk slang.

Det finnes faktisk noen låter av Massive Dread på Spotify, men for å være ærlig er det ikke mye å sjekke ut. Det ble med coveret. Bumboclot!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar